Despre noi

SC TOTREPAR SRL este o societate infiintata la sfarsitul anului 2015. Ne desfasuram activitatea in domeniul reparatiilor de echipamente de calcul si  periferice, dar si in domeniul graficii si design-ului.

Dupa cum stiti, in prezent oricine detine un calculator sau un laptop, la care mai gasim conectata si cate o imprimanta. Fie ca este vorba de firme, institutii publice sau persoane fizice care utilizeaza un astfel de echipament, se poate intampla ca intr-un moment important sa se defecteze.

Aici intervenim noi. Cu o reparatie intr-un timp scurt, in mod eficient si ieftin. Realizam atat diagnosticari, reparatii hardware si software, curatari profesionale.

Lucrati intr-o firma sau pe cont propriu? Doriti sa va faceti promovare? Va ajutam noi cu realizarea graficii pentru carti de vizita, flyere, brosuri, mape de prezentare si alte tipuri de materiale publicitare.

Urmeaza un eveniment important in viata dumneavoastra?  Vreo nunta, un botez sau orice fel de eveniment si doriti niste invitatii personalizate? Va ajutam noi si cu asta. Realizam grafica pentru invitatii, pentru plicuri de bani si numere de masa.

Va mai oferim si urmatoarele servicii: grafica pentru diplome, vectorizari ale desenelor tehnice sau de logo-uri din format jpg intr-un format editabil si tehnoredactari de proiecte, documente sau manuscrise.

 

Adresa: Iasi,  Str. Prof. Anton Sesan , Nr. 12

Judet: Iasi

C.U.I. : 35341019

Numar de inmatriculare la Registrul Comertului : J22 /2275 /2015